Rujan 24, 2014 2680

Dječji vrtić „Tamaris“ Vodice organizira igraonice za svu djecu predškolske dobi

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

* Djeci treba osigurati cjeloviti razvojni kontekst, nudeći im raznovrsne poticaje u okolini u kojoj borave.
* Upravo zato dječji vrtić „ Tamaris" Vodice organizira igraonice za svu djecu predškolske dobi, bez obzira jesu li polaznici nekog od naših vrtića.
* Djeca se mogu upisati u igraonicu ranog učenja engleskog jezika, likovno-dramsku ili sportsku igraonicu uz jedini uvjet da imaju navršene 4 godine života.
* Voditelji igraonica su odgojitelji sa završenim dodatnim edukacijama ili stručnjaci educirani za rad s djecom predškolske dobi.
* Radionice se odvijaju 2x tjedno u popodnevnim satima u dječjem vrtiću Tamaris.

Prijave za upis u radionice se primaju od 22. – 26. 09.2014.

Roditelji djece upisane u vrtić prijavljuju se kod odgojiteljica dok roditelji djece koja nisu upisana u vrtić prijavljuju se u vrtiću Tamaris (fra Pija Fržopa 2) u uredu pedagoginje.
O raspored održavanja radionica bit ćete naknadno obaviješteni.

IGRAONICA RANOG UČENJA ENGLESKOG
Igraonica ranog učenja engleskog jezika provodi se u skladu s ciljevima Programa ranog učenja engleskog jezika. Rano učenje stranih jezika općenito je korisno započeti u što ranijoj dobi. Naime, u predškolskoj dobi djeca lakše usvajaju intonaciju, ritam i naglasak stranog jezika, a učenje stranog jezika povoljno utječe na stimulaciju mozga, razvoj govornih i perceptivnih sposobnosti. U ovoj igraonici djeca će se upoznati s osnovnim pojmovima na engleskom jeziku, engleskom abecedom i brojkama, pojmovima počevši od sebe, dijelova tijela, svoje obitelji, zajednice, blagdana, godišnjih doba, boja i sl., a djeca koja već ova znanja imaju, nadograđuju ih na slijedećim stupnjevima, uče složenije pojmove i rečenice, prostorne
odnose, oblike.
CIJENA IGRAONICE : 108,00 kn

SPORTSKA IGRAONICA
Sportska igraonica organiziran je s ciljem pravilnog usmjeravanja dječjeg razvoja kroz pokret i kretanje. Osim toga, bavljenje tjelesnim aktivnostima povoljno utječe i na poboljšanje općeg zdravstvenog stanja, a grupne aktivnosti osobito su korisne za socijalizaciju djece, učenje suradnji i timskom radu. U ovoj igraonici djeca rade na usvajanju i usavršavanju osnovnih oblika kretanja kao što su hodanje, trčanje, penjanje, skakanje, bacanje, vučenje, kotrljanje i
kolutanje, te na osnovama sportskih disciplina kroz različite sportske i društveno zabavne igre, što je način rada koji je djeci najbliži.
CIJENA IGRAONICE : 120,00 kn

LIKOVNO - DRAMSKA IGRAONICA
Likovno – dramska igraonica djeci nudi obogaćivanje likovnog iskustva, kao i osjećaja za priču i scenski nastup. Likovna radionice ima zacilj razvijanje likovnih sposobnosti u djeteta kako bi se potakao razvoj i nekih općih sposobnosti koje su od vitalnog značenja za cjelokupni razvoj djeteta: grafomotoričke sposobnosti, sposobnost predočavanja i zamišljanja, sposobnost izražavanja i stvaranje pozitivne slike o sebi i svojim mogućnostima...dok kroz program
dramske igraonice razvija se sposobnosti kreativnog mišljenja i izražavanja. Rad u dramskoj igraonici odvija se kroz igru, ples, likovni izričaj, vježbe improvizacije, pričanje priča i njihovu
dramatizaciju. Time se kod djece razvija glas, govor i govorna izražajnost, koncentracija, pamćenje, zajedništvo i mašta.
CIJENA IGRAONICE : 108,00 kn

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 24 Rujan 2014 13:30
djelomob1.jpg