Najmlađi sugrađani na prijemu kod nove gradonačelnice Nelke Tomić

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
0

Po prvi puta u ulozi gradonačelnice, Nelka Tomić primila je najmlađe sugrađane rođene u zadnjih šest mjeseci.


- Zahvaljujem vam na dolasku i želim da bude što više ovakvih susreta, da nam ovi naši dragi mališani budu sretni. Ovo je najljepši dio mog mandata i nadam se da će tako ostati za vrijeme mog mandata. Drago mi je što vas vidim o ovolikom broju i voljela bi da vas svake godine bude u još većem broju, a naša dužnost je da vam pomognemo kako bi odrastanje vaše djece bilo što ljepše. – rekla je gradonačelnica Nelka Tomić

Gradonačelnica se osvrnula i na izgradnju novog dječjeg vrtića u Vodicama

- Projektna dokumentacija je gotova. U prvoj polovici 2018. godine osigurat će se financijska sredstva, nakon čega slijedi normalna procedura, a to je javni uvid, javni natječaj, eventualne žalbe, tako da je realni rok početka gradnje dječjeg vrtića u Doćinama jesen 2018 godine – rekla je odgovorila je gradonačelnica Nelka Tomić

IMG_2737_Custom.JPG

U ugodnom razgovoru uz čestitke i dobrodošlicu u zajednicu, svakom mališanu je uručena jednokratna novčana pomoć koja je od ove godine povećana.

Naime na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća u 2016. godini izglasana je odluka o povećanju novčane naknade za svako novorođeno dijete. Naknada koja se nije mijenjala 10 godina do sada iznosila 1500 kn po svakom novorođenom djetetu, dok u ovoj 2017. godini visina novčane naknade za prvo dijete podnositelja zahtjeva iznositi 2.000,00 kn, a za svako iduće dijete iznos povećava za dodatnih 1.000,00 kn.

Novorođeni: Sara Meštrov, Matej Vladić, Cvita Sekić, Matija Kardov, Lucija Vlahov, Vice Biluš, Nikol Vulin Topalović, Toni Bilać, Rita Martinčević, Grabriel Skočić, Ema Štrkalj, Vito Orlović, Noemi Klarin, Bepo Marinković, Tonka Roca, Antun Skočić, Anđelina Krivanj, Marin Grubelić, Rita Roca, Toni Ledenko, Lovre Arambaša, Robert Dodić, Mauro Ivas, Marko Škarić i Roko Roca.

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica