08 Stu 2017
    2031

Branka Juričev Martinčev primat će građane naše županije u prostorijama HDZ-a: Predložite joj svoje ideje i prijedloge važne za dobrobit našeg kraja

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Srijeda, 08 Studeni 2017 13:32

Saborska zastupnica HDZ-a Branka Juričev Martinčev svakog ponedjeljka održat će prijem građana u prostorijama HDZ-a u Šibeniku na Baldekinu.

 

U direktnom razgovoru sa zastupnicom građani će moći prenijeti svoje ideje, prijedloge i kritike te diskutirati o relevantnim temama važnima za dobrobit našeg kraja, pišu na Facebook stranicama HDZ-a.

– Nakon što sam prestala obnašati dužnost gradonačelnice, počela sam raditi posao saborske zastupnice, i to što bolje i transaparantnije. Predložila sam predsjedniku stranke Nediljku Dujiću da bih primala ljude, a to je najprimjerenije u prostorima stranke. Nemam 'Fejs', a više volim s ljudima komunicirati osobno – kazala je bivša vodička gradonačelnica za Šibenski portal

Inače, dolazak je potrebno prethodno najaviti u tajništvo stranke na broj telefona 022/215-864 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. svakim radnim danom u vremenu od 8 do 14 sati.

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica