Ispred hotela Punta pušteno 100 golubova u zrak: Dvjesto okupljenih gostiju i naših mještana uživalo u tom prizoru

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 01 Siječanj 2018 15:00

Pored zdravlja i sreće, Mir u svijetu naviše trebamo u ova nesigurna vremena. Upravo pod tom parolom, ispred hotela Punta, simbolično je pušteno 100 golubova u zrak, a oko dvjesto okupljenih gostiju i naših mještana uživalo je u tom prizoru.


Ova manifestacija koja se održava treću godinu zaredom rezultat je dobre suradnje hotela Punta i uzgajivača golubova Kolara Borodina koji je inače zaposlenik hotela.

Inače za novogodišnje praznike u hotelu Punta boravio oko 350 gostiju iz Austrije, Slovenije i Italije koji većinom godinama dolaze svake godine.

- Pored inozemnih gostiju dosta je individualnih gostiju iz naše zemlje koji su nam tradicionalno ostali vjerni, a godinama nam dolaze i umirovljenici iz Matice umirovljenika Split. Sve je u najluđoj noći zabavljao bend Živa pozitiva, a plesalo se do ranih jutarnjih sati – rekla nam je Sabina Lasan, zaposlenica hotela Punta

Gosti u Vodicama ostaju još dan, dva kada kreću svojim kućama

Ovi božićno-novogodišnji blagdani su svojevrsni test predstojeće turističke sezone, a sudeći po postojećim podacima pred nama je još jedna dobra turistička sezona.

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica