09 Velj 2018 Šibenik meteo
    440

Za vikend suho uz škuru buru

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0

Sredozemna ciklona koja nam je sredinom tjedna donijela pogoršanje vremena tijekom noći i danas u ostatku dana nastaviti će se udaljavati od naših krajeva pa će prevladavati pretežno sunčano i tiho vrijeme.

 

Ova stabilizacija vremena će biti prolaznog karaktera jer se sa Sredozemlja približava nova ciklona koja će za razliku od prethodne svojim središtem premještati se istočnije od naših krajeva čime će se naši krajevi naći u njezinom hladnom i rubnom sektoru pa će sredina vikenda donijeti vrijeme po škuroj buri.

U nastavku dana prevladavati će pretežno sunčano i tiho vrijeme. Temperature zraka kretati će se od 5 do 11°C.

Sutra u prvom dijelu dana prevladavati će pretežno sunčano vrijeme, dok će u drugom doći do porasta naoblake uz pretežno oblačno i suho vrijeme. Zapuhati će umjerena do umjereno jaka bura, a temperature zraka kretati će se od 3 do 11°C.

U nedjelju će se ciklona sa Egejskog premjestiti na Crno more pa će se tijekom jutra naoblaka raskinuti uz pretežno sunčano vrijeme koje će prevladavati u ostatku dana. Puhati će slaba do umjerena bura i tramontana, na moru umjeren sjeverozapadnjak, a vjetar će prema večeri slabiti. Temperature zraka kretati će se od 2 do 10°C.

Više informacija o vremenu saznajte na portalu Šibenik meteo

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica