Rujan 11, 2023 1557

Turnir u balotama kod Vlade Lasana: Pogled u prošlost kroz objektiv Marka Vučka

Ocjeni sadržaj
(6 glasova)

U ekipi Televizije Vodice bilo je i dosta mladih. Anđela Antulov, Đina Sladoljev, Katarina Šoda, Milka Škugor, Sanja Pelajić, Ante Pamuković, Ante Čičin-Šain, Toni Mateša i Marko Vučak najmlađi su među njima.

Što se muških tiče, najmlađi je bio Marko Vučak (Uškov). Imao je svega osamnaest godina kad se uključio u rad TV VD-a, a bio je dio snimateljske ekipe.

U idućem periodu prikazat ćemo neke od njegovih snimki. Nastale su devedeset prve i devedeset i druge godine, a izuzetno su vrijedne i zbog toga jer se na njima može vidjeti puno dragih ljudi koji više nisu među živima.

Za početak, objavit ćemo snimku iz ljeta devedeset i druge. Marko je snimio turnir u balotama koji se održavao kod Vlade Lasana - Đukina. Prvo mjesto osvojila je ekipa za koju su nastupali Ante Čičin-Angul zvani Buva, Ante Ernani Skočić zvani Mali i Samuel Vučak zvani Rumac.

Ernani i Sami odlično su valjali, a Buva je bio zadužen za izbijanje. Kako im je to bilo četvrto uzastopno osvajanje turnira, Buva, Mali i Rumac dobili su prijelazni pehar u trajno vlasništvo.

Pehar im je uručio direktor turnira Vlade Đukin.

snimatelj: Marko Vučak

digitalizacija: Petar Grgurev

koprodukcija: TV VD i Info Vodice

djelomob1.jpg