Desto desk
23 Svi 2019
    2980

Završila još jedna sezona pub kvizeva u Sunčanom

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
Sinoć je završila još jedna sezona pub kvizeva u Sunčanom. Sudjelujući u njima, naučilo se ponešto novog, a i dobro zabavilo. Provjeravalo se vlastito znanje i slušala dobra glazba. Uglavnom, neke od redovitih natjecateljica u ovoj sezoni postale su i majke, neke od natjecatelja posao je odveo sve do dalekih Meksika i Islanda. Uskoro će se i naš odlični DJ Ante, koji je osim odabiranja glazbe za glazbeni dio kviza više puta sudjelovao i kao natjecatelj, otisnuti na daleka mora.
Posebna priča kvizaških okupljanja u Sunčanom jesu natjecatelji koji dolaze iz susjednih mjesta, pogotovo oni iz Šibenika. Zaslužuju posebnu pohvalu za redovita dolaženja. Veseli što je među njima i nekoliko igrača koji su se uspješno okušali i u kvizevima koje priređuje državna televizija. Atmosfera na ovim „našim“ kvizevima redovito je dobra i opuštena. Dojam sviju koji u njima sudjeluju je da kviz ima „ono nešto“, da ima dušu.

I sinoćnji kviz bio je takav. Pripremili su ga Renato Kesić, Tino Kusanović i bračni par Anđela i Dado Fržop. Iako smo pretpostavljali da će voditeljska uloga pripasti Anđeli, kviz je vodio Tino. Anđela je ostala kod kuće sa sinom Tvrtkom i pripremala se za nastup na Festivalu hrvatskih kazališnih amatera. Grgo mi je kazao kako je imala „psihičke“ pripreme. Predstavu „Čekat ću te kod ružičastog kontejnera“ vodičkih kazalištaraca možete pogledati sutra s početkom u 13 i 30 h.

60822377_2328670353891932_5201646273848934400_o.jpg

Najbolji na sinoćnjem kvizu bili su Saša Ćirić, Ante Modrić, Tomislav Bačić i Jerko Subašić, članovi ekipe „Teorija velikog prasca“. Oni će pripremiti kviz kojim će najesen, negdje početkom listopada, početi nova sezona .

Sinoćnji poredak ekipa:
Teorija velikog prasca – 61 bod
Bare i plaćenici i Fantomi – 60 bodova
Grgo u gostima – 54 boda
Džontra Volta – 52 boda
Gi – 37 bodova
Power Rangers – 33 boda
Malone bez Jo – 29 bodova
Odjeb mozgova – 28 bodova
Bitno je sudjelovati – 24 boda

Foto: Martina, Sanja i Ivica

Tekst: Ivica Bilan

  

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close