14 Velj 2013
  2409

Spottedmanija nije zaobišla ni Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svi 2014 21:05

caffe
Hrvatska mladost od nedavna ima novi vid zabave na Facebooku pod nazivom Spottedmanija. Nova je to grupa na popularnoj društvenoj mreži Facebook gdje je pokrenuta početkom siječnja u kojoj mladi hrvatski studenti iz Zagreba, Osijeka, Rijeke i Zadra pokušavaju saznati sve o osobi koja im se svidjela u menzi, na fakultetu, u knjižnici, gradu, klubu ili u trgovačkom centru.. Nebitno gdje.

Čini se da mladi sada, nakon što ugledaju osobu koja im se sviđa, ne moraju više čekati na onaj 'faktor sreće'. Mogu opisati detalje osobe koju traže, mjesto gdje su je vidjeli, a onda pošalju poruku koja se anonimno objavi.
Ideja se ubrzo svidjela ostalim mladima pa tako su osnovane gradske "Spotted" grupe kao npr. Spotted Zadar, Spotted Šibenik itd. Nije dugo trebalo čekati i naše Vodice dobili su svoju Spotted grupu koja je u par dana od kada je osnovana skupila više od 200 članova.

Vidio/la si nekog u Vodicama? Ne znaš njezino ili njegovo ime, ali ne možeš prestati misliti o toj osobi? Bez brige, javi se nama, a mi ćemo anonimno objaviti tvoju poruku - piše na Vodičkoj Spotted facebook stranici.

-Trazim jednu curu, crveno-narančaste kose, 175 tako nešto, plavo zelene oči, vidia san je jednom u virade! mislim da se zove ana, nisan siguran! molim anonimnost i da ovo objavite!!
ili
Alo društvo moja frendica se zagrijala za jednog lika , vidjen je u Dalmatina više puta, često nosi bilu majicu s kapuljačom ,opisuje ga kao momka s blago telećim pogledom i kozjom bradicom, uočila je da vozi crnog mercedesa , plizzzz pomozite joj da nadje svog princa na bilom konju!!!

samo su neke od poruka na zidu Vodičke Spotted grupe.

Poruke ne ostaju bez odgovora, članovi grupe odmah nude potencijalna imena, a javljaju se i oni koji se u tim opisima prepoznaju. I upoznavanje može početi!

djelomob1.jpg

Najnovije
 • Ništa od snijega za vikend: 'Zima se predomislila'
  Information
  Podijeli
  Information

  Ništa od snijega za vikend: 'Zima se predomislila'

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close