26 Svi 2020
    3143

VODIŠKE BESIDE: S direktoricom vodičke Turističke zajednice o prvim gostima, sezoni, poslovanju i marketinškim aktivnostima

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)
Poslijednja izmjena dana Utorak, 26 Svi 2020 16:36

Turizam je nedvojbeno širom svijeta jedna od pandemijom najteže pogođenih gospodarskih aktivnosti. S obzirom na njegov značaj u svjetskoj ekonomiji, to niti jednu zemlju ne ostavlja imunom. Posebice zemlje poput Hrvatske, kojima je turizam jedna od značajnijih grana.

Situacija neizvjesna i očekuje se svega 30 – 40 % sezone koju smo imali prijašnjih godina. Ipak, popuštanjem mjera i otvaranjem granica možemo reći a su neki turisti već stigli u Vodice. 

-    Do kraja svibnja ne očekujemo veliki pomak u dolascima, iako posljednja dva tjedna su nam došli domaći gosti i vlasnici vikendica, ali i gosti iz Slovenije, Njemačke i Češke. Nisu to brojke kao prethodnih godina, ali veseli nas svaki gost koji dođe. Sezona se pomalo otvara, vidjet ćemo što će biti, kazala je direktorica Franin-Pečarica.

Što nam je još ispričala direktorica o marketinškim aktivnostima vodičke Turističke zajednice, daljnjem poslovanju, planovima i pripremama, ali i predviđanjima pogledajte u video prilogu. 

{youtube}

}

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close