Travanj 07, 2020 2859

Pogledajte izolacijski video Vodičanke Josipe Ivas

Mlada talentirana košarkašica: Koš gađa i s krova kuće, a dok šutira – skoro ga ni ne pogleda!

Ocjeni sadržaj
(5 glasova)

Vodičanka Josipa Ivas, 20-godišnja igračica talijanskih Udina, trenutno je kući u Vodicama, a dane krate gađajući koš u dvorištu sa svih katova i krova kuće. Stigla je prije nešto manje od mjesec dana te od toga dva tjedna provela u samoizolaciji držeći se uputa Stožera. 

-    Otkad je prošao taj period napokon sam došla na svoje. Provodim dane s obitelji koje sam se poprilično zaželjela, a imam i veliku sreću što mi je otac napravio koš u dvorištu pa svaki dan šutiram – kazala nam je Josipa Ivas.

Video njenog šutiranja, na inicijativu njene sestre Jelene postao je viralan s obzirom da gađa ko od šale s balkona i na prvom i drugom katu pa čak i na krovu. Ponekad čak u koš ni ne gleda!

-    Uz vježbe na mom košu, klupski kondicijski trener mi šalje vježbe kako bi ostala u formi, ali savjetujem svima da vježbaju , makar kako bi im vrime brže prošlo – ističe Josipa.

 

Josipa je svoje prve košarkaške korake imala u ŽKK Vodice, a u Udinama je od 2016. godine. Prije par dana je došao službeni dopis da je završena ovogodišnja sezona zbog trenutačne situacije koja vlada Italiji, ali i ostatku svijeta. 

djelomob1.jpg