Čarolija Božića u centru Srime: Razgledajte čarobno uređen vrt obitelji Vlahov

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Srijeda, 06 Prosinac 2017 19:31

Početkom adventa počinjemo i s uređenjem naših kuća i okućnica, a obitelj Vlahov iz Srime već četvrtu godinu od svog vrta napravila je božićnu bajku koja oduševljava sve prolaznike. Kao i do sada za sve detalje i ideje zaslužna je gospođa Ivona Vlahov, a sve njene zamisli suprug Stašo pretvori u djelo.

P1010158.JPG
- Ništa nam nije teško napraviti i ne žalimo za kunama što potrošimo za struju, jer osmijeh koji ljudima ne silazi s lica kad vide naš vrt vrijedno je svega ovog. Ja i moja supruga Ivona sve radimo iz srca i sa srcem pa onda rezultat i veliko zadovoljstvo ne može izostati – kaže nam Stašo koji ove godine dodatno uveseljava djecu Srime. Naime, obučen u djeda mraza vozi se biciklom kroz Srimu djeleći djeci i odraslima slatkiše.

I mi smo uživali kad smo posjetili Vlahove i njihov svjetleći vrt u kojem je skoro svako stabalce zakićeno šarenim žaruljicama. Preko 5000 u njihovom vrtu obasjavaju Djeda mraza, Snješka, Mikija i Mini mausa, Šilju, bicikle, jelke... i svojim sjajem uvode nas u ovu Srimarsku božićnu bajku.

P1010149.JPG

Njihove pripreme za ovu čaroliju traju kroz cijelu godinu, a u zadnje vrijeme vrt okite i pred Uskrs kada snjegoviće i djeda mrazove zamijene zečevi i pilići.

Pogledajte fotogaleriju

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica