Kolovoz 01, 2018 3039

DODJELA SREDSTAVA U OKVIRU MJERE IV.3. „STAVLJANJE NA TRŽIŠTE PROIZVODA RIBARSTVA I AKVAKULTURE“

Ribarska zadruga Adria iz Tribunja kreće u realizaciju projekta „Tribunjski ribari zajedno na nova tržišta“

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon uspješno dobivenih sredstva preko mjera Hrvatskoj zavoda za zapošljavanje, Ribarska zadruga Adria, iz Tribunja kreće u realizaciju projekta „Tribunjski ribari zajedno na nova tržišta“. Projekt je u okviru Natječaja za dodjelu potpore u okviru mjere IV.3. „Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture“ i dodijeljena su bespovratna sredstva u iznosu od 51.877,30 kuna. Ukupna vrijednost samog projekta je 86.462,18 kn a udio javne potpore iznosi 60% sveukupnih prihvatljivih troškova.


Doprinos EU sredstava je 75% što iznosi 38.907,98 kuna, a Republike Hrvatske 25% što iznosi 12.969,32 kuna.

Upraviteljica RZ Adria ističe: „Novim vizualnim identitetom kao i pametnom marketinškom kampanjom unaprijediti ćemo ponudu te lakše pronaći nova tržišta.“

RZ Adria će sa dodijeljenim bespovratnim sredstvima, promijeniti vizualni identitet, napraviti promidžbene materijale, nove reklame, promijeniti izgled svojih proizvoda a sve sa ciljem povećanja standarda temeljne ribarske infrastrukture, odnosno povećanje kvalitete, kroz pokazatelje kvalitetnijeg proizvoda. Rekonstrukcija sadašnjeg poslovanja a sve u cilju jačanja konkurentnosti malih i srednjih poduzeća (SME) u sektoru ribarstva i akvakulture ostvarivih preko povećanje potražnje proizvoda Ribarske zadruge Adria a sredstvima dobivenih iz kvalitetnog marketinškog pristupa, kako bi se ubrzala prodaja ribe i otvorila nova radna mjesta te održala stara.
Promicanje konkurentnosti i konsolidacija prerade, trženja i izravne prodaje vlastitog ulova s ciljem stvaranja proizvoda dodatne vrijednosti i postizanju većih cijena za ribare.

Rizk Casino Bonus

Mjera IV.3. „Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture“ je u okviru prioriteta Europske unije „Poticanje trženja i prerade“ u sklopu provedbe Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014. -2020.

Ovo je prvi projekt koji su aplicirali na ovu mjeru ali prema riječima Upraviteljice biti će ih još.
Upravo im je dodijeljena potpora za mjeru IV.4. „"Prerada proizvoda ribarstva i akvakulture" za koju su imali uručivanje Odluka u srijedu 30.05.2018. od strane potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede gosp. Tomislava Tolušića.

1G9A15225.jpg1G9A16093.jpg

1G9A16336.jpg1G9A15191.jpg

 

Vaša reakcija na članak
Tags
djelomob1.jpg