11 Lis 2018

U Vodicama osnovan ogranak HDS-a: Tomislav Pešić izabran za predsjednika

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 11 Listopad 2018 23:59

Hrvatska demokršćanska stranka danas je u dvorani Gradske knjižnice Vodice održala osnivačku skupštinu Ogranka HDS-a Grada Vodica.

Osim izbora vodstva, Ogranak je ovom prigodom razgovarao o gorućim problemima lokalne sredine

Za predsjednika ogranka izabran je Tomislav Pešić za dopredsjednika Zoran Perković, dok je tajnik ogranka Krešimir Španja

„Vodice je područje koje nam je jako blisko, gdje se živi tradicionalno, ali i moderno. Kao HDS u Vodicama ćemo raditi na spajanju, surađivat ćemo sa svima, na nikog ne želimo loše utjecati. Svima koji žele raditi i pridonijeti boljitku naši ljudi su na raspolaganju. Pozivamo sve Vodičane da se pridruže HDS-u, rade za svoje mjesto i da se ponovo može kazati kako su Vodice svima uzor i primjer“ – rekao je dopredsjednik stranke Toni Turčinov.

1W3A6930.jpg
Na području županije Šibensko kninske utemeljeno je nekoliko ogranaka HDS-a, u skorije vrijeme utemeljit će se još nekoliko, dok će sama županijska podružnica HDS-a biti utemeljena do kraja godine.

„Kako smo na zadnjim izborima sa samo jednim ogrankom osvojili 2,5%, znači da demokršćanstvo ovdje ima dobro uporište i da ćemo na sljedećim izborima biti još jači. Širimo se i na području cijele Hrvatske, izlazimo na izbore za Europarlament u svibnju iduće godine. Zalažemo se za malog čovjeka, a to i činimo u Saboru s našim koalicijskim partnerima“ – istaknuo je Petar Kaćunko, glavni tajnik stranke

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica