27 Lis 2018
    2071

Denis Galešić prvak Šibensko-kninske županije u preciznom izbijanju

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U boćarskom domu na šibenskoj Mandalini održano je županijsko prvenstvo Šibensko –kninske županije u preciznom izbijanju. Denis Galešić član boćarskog kluba Primošten drugu godinu za redom postao je prvak Šibensko-kniske županije u preciznom izbijanju.
Galešić je cijelo natjecanje bio superioran prema svojim protivnicima. Počeo je četvrtfinale s 26 punata u polufinale se plasirao s 18 punata i do finala njegov klupski suigrač Mario Vukman imao je najbolje rezultate.

U velikom finalu Galešić je bio briljantan, koncentriran, svojim supranicima Mariju Vukmanu, Jošku Jurkoviću i Marinu Huljevu pobjegao je 15 punata i po drugi put zasluženo osvojio titulu prvaka.
Denis Galešić u nedjelju ide u Dubrovnik braniti vlastitu titulu državnog prvaka prvaka Hrvatske u preciznom izbijanju.

Galešić iza sebe ima bogatu i uspješnu boćarsku karijeru gdje je nastupao za nekoliko klubova u Zadarskoj i Šibensko –kninskoj županiji. Bio je prvak Zadarske županije u krugu nasupajući za svoj matični klub Raštane, osvojio je hrvatski kup za boćarski klub Croatiu Šibenik i devet ljetnih boćarskih turnira na području Zadarske i Šibensko-kninske županije. Treba na poseban način istaknuti da je Galešić bio poznati nogometaš NK Raštane i nakon završetka nogometne karijere, zeleni travnjak zamjenio je boćarskim terenima.

„Nakon zavšetka nogometne karijere kao i svaki Dalmatinac počeo sam se baviti boćanjem jer u mojim Raštanima postoji velika boćarska tradicija. Nisam vjerovao da će mi se boćanje toliko uvući „pod kožu „ i da ću postići toliko dobre rezultate u kratkoj boćarskoj karijeri. Veilka hvala mojoj obitelji , klupskim suigračima iz boćarskog kluba Primošten koji mi daju veliku potporu i vjerujem da ću u buduće biti još uspješniji“ -reakao je Denis Galešić
Tekst i foto :Marko Ledenko-Mane

44819323_1746427478817093_6722412447249989632_n1.jpg

  

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close