17 Svi 2019
    823

Svečano obilježen Dan Šibensko-kninske županije

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0

Svečanom sjednicom Županijske skupštine na kojoj su uručene nagrade i priznanja ovogodišnjim laureatima obilježen je 17. svibanj - Dan Šibensko-kninske županije.

Prigodnim riječima na svečanosti obratio se župan Goran Pauk, koji se osvrnuo na značajnije županijske projekte u proteklom periodu, uz najavu budućih koje tek treba realizirati u 2019. godini.

 

“U protekloj godini želim izdvojiti dvije činjenice koje su obilježile naše djelovanje u Županijskoj upravi, a to su proračunska stabilnost i kontinuitet u smislu ulaganja u projekte koje smo ocijenili kao prioritetne. To je temelj svega, a stabilnost omogućuje i planiranje, ulaganje, izvršavanje obveza i zadataka koje imamo u svim djelatnostima kojima se bavimo“, istaknuo je župan Pauk čestitajući ovogodišnjim laureatima, te je svim žiteljima Šibensko – kninske županije uputio čestitke za Dan Županije.

 

Uz župana Pauka, prigodnim govorima obratili su se i predsjednik Županijske skupštine Nediljko Dujić; izaslanik Predsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministar uprave Lovro Kuščević; izaslanica Predsjednika Hrvatskog sabora i saborska zastupnica Branka Juričev Martinčev; izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske, dr. sc. Vladimir Lončarević i šibenski biskup mons. Tomislav Rogić.

„Neka izvor snage i motivacija svakom službeniku bude uvijek činiti dobro, živjeti i raditi za dobro onih s kojima živim. Samo to može ispuniti dušu zadovoljstvom. Briga za svakovrsni napredak neka vas u Županiji ne umori, nego ispuni. Neka svi vaši napori budu usmjereni da tom našem čovjeku omogućite, olakšate stvaranje obitelji, podizanje djece te dostojnu treću dob“, kazao je biskup Rogić, čestitajući svim dobitnicima županijskih nagrada i svima Dan županije.

DSC_0417 (Custom).JPG

Ovogodišnji dobitnici nagrada su Gimnazija „Antuna Vrančića“ Šibenik, Gradsko društvo Crvenog križa Knin i „Lions“ klub Šibenik.

Gimnazija je nagradu Županije dobila za izniman dugogodišnji doprinos u obrazovanju generacija učenika, postignutih brojnih visokih rezultata i uspjeha učenika na državnim i međunarodnim natjecanjima, te članstva u Akademiji škola centralne Europe. Nagrada je uručena ravnatelju Josipu Paiću.

Grb Šibensko-kninske županije za izuzetno djelovanje na području humanitarnog rada posebice ublažavanja siromaštva, te djelovanja kroz socijalne programe, zaštitu zdravlja i edukaciji mladih o važnosti humanitarnog rada uručen je ravnateljici Crvenog križa Knin Anđelki Balić.
DSC_0390 (Custom).JPG

Lions klubu Šibenik također je dodijeljen grb Šibensko – kninske županije zbog iznimnog doprinosa u organiziranju velikog broja humanitarnih manifestacija u svrhu pomaganja svima kojima je to potrebno. Grb je u ime Kluba preuzeo njegov predsjednik Ante Bašić.

U ime svih nagrađenih, riječi zahvale uputio je ravnatelj Gimnazije Antuna Vrančića Josip Paić. Inače, šibenska Gimnazija ove godine slavi 110 godina postojanja, a njeni učenici klapa Gimnazijalke i „Mala klapa“ svojim glazbenim nastupom uveličali su svečanost.

Uz brojne uzvanike i goste svečanosti su nazočili i državna tajnica u ministarstvu uprave Josipa Rimac, državni tajnik u ministarstvu kulture Ivica Poljičak i državni tajnik u ministarstvu branitelja Ivan Vukić.
DSC_0370 (Custom).JPG

djelomid1.jpg

Klikni na plakat gore za više informacija


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

ngkrkades
bazenid

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalni

BumbaNG
tehnoadeo2017

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close