01 Ožu 2021
    387

Planirajte posjet Nacionalnom parku „Krka“ – u samo nekoliko klikova zakoračite u svijet jedinstvenih prirodnih vrijednosti

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nacionalni park „Krka” obuhvaća uži pojas gotovo cijelog toka rijeke Krke i donji tok rijeke Čikole. Pojedini lokaliteti međusobno su udaljeni više desetaka kilometara i razdvojeni prirodnim barijerama. Za obilazak i doživljaj cijelog Parka potrebno je više dana, zato je dobro unaprijed planirati posjet Parku a ulaznicu kupiti na službenim mrežnim stranicama Javne ustanove „Nacionalni park Krka”.„Zahvaljujući online ulaznicama, posjetitelji mogu izravno ući u Park, bez čekanja u redu na recepciji. Time što ulaznicu mogu kupiti i preko službene stranice Parka, posjetitelji mogu – uz dostupnost aktualnih servisnih informacija, brzo i jednostavno pretraživanje sadržaja i pregledavanje fotografija – lakše planirati posjet Parku“, rekla je ravnateljica Javne ustanove „Nacionalni park Krka“ Nella Slavica i dodala: „To je način na koji moderni posjetitelj bira svoje odredište i putuje, a prihvat gostiju u NP 'Krka' organiziran je kako bismo posjetiteljima pružili jedinstven i neometan doživljaj prirode.“

Online ulaznica može se kupiti najkasnije dan prije dolaska. U košaricu može stati najviše devetnaest ulaznica, a kupnju treba obaviti za najviše dvadeset minuta. Ulaznicu ne treba printati, već se na ulazu može predočiti na mobilnom uređaju. Ulaznicu kupljenu u web-trgovini ne može se stornirati, niti se može naknadno mijenjati. Za sve informacije i pomoć prilikom kupnje online ulaznica posjetitelji se mogu obratiti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Kupnjom ulaznice dajete svoj doprinos trajnoj zaštiti, očuvanju i unaprjeđenju Nacionalnog parka „Krka”. Cijena ulaznice ovisi o dobu godine i lokalitetu za koji vrijedi, a razlikuju se i cijene individualnih i grupnih posjeta. Postoje jednokratna ulaznica za posjet svim lokalitetima NP „Krka” u jednom danu, jednokratna ulaznica za lokalitet Roški slap, jednokratna ulaznica za lokalitete manastir Krka, Burnum i Eko kampus „Krka” u Puljanima i višednevna ulaznica, s kojom se Park može posjetiti tri puta u roku od sedam dana od dana kupovine s tim da se isti lokalitet može posjetiti samo jednom. Ulaznica za najposjećeniji lokalitet, Skradinski buk, može se iskoristiti i za jednokratni posjet svim kopnenim lokalitetima u NP „Krka” istoga dana.

Sve te ulaznice od sada možete kupiti na službenim mrežnim stranicama Nacionalnog parka „Krka“. U snalaženju, odabiru lokaliteta i kreiranju itinerara obilaska može vam pomoći naša informativna brošura sa svim potrebnim informacijama.


 

 

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Uskrs u Vodicama

    Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close