Studeni 24, 2021 1450

Murter će ovaj Božić imati najveću čestitku od papira

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Murter će ovaj Božić imati najveću čestitku koja će, osim pozitivnog utjecaja na okoliš imati i humanitarnu notu!

Već desetak godina, udruga Argonauta zajedno s OŠ Murterski škoji, Općinom Murter-Kornati, Komunalnim poduzećem Murtela i TZ Murter-Kornati provodi akciju prikupljanja starog papira koja uvijek potakne veliki interes i odličnu atmosferu u 
Murteru.

Zato se i ove godine pozivaju svi Murterini i Murterke, ali i ostali zainteresirani da se pridruže akciji skupljanja što veće količine starog papira i donesu ga u petak, 17.12. pokraj Tommija, iza skladišta Murtele. 

- Nakon što prikupimo papir složit ćemo od njega veliko božićno drvce i ovjekovječiti ga fotografijom iz zraka sa sudionicima akcije. Zato papir koji se prikuplja treba biti složen i zavezan u hrpe ili složen u kartonske kutije.
Inače je ova akcija u proteklim godinama bila natjecateljskog tipa, no ove godine odlučeno je kako će biti humanitarnog karaktera pa će se prikupljena sredstva od prodaje papira donirati za malu Kiaru.
Pozivamo sve zainteresirane da nam se na ovoj akciji priključe u što većem broju i već danas krenu sakupljati papir jer najveći što znaš od papira bit će bor naš! - poručuju iz udruge Argonauta

djelomob1.jpg