Studeni 24, 2021 1118

Župan se za sada ne obazire na njegove izjave

Stipe Petrina pozvao župana Marka Jelića neka da ostavku i ide na nove izbore bez potpore Nezavisne liste Stipe Petrine

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Stipe Petrina je danas na Radio Ritmu pozvao župana Marka Jelića neka da ostavku i ide na nove izbore bez potpore Nezavisne liste Stipe Petrine. Kao drugu opciju ponudio mu je da njih dvojica sjednu i dogovore ‘modus operandi Županije’.

– Ako mi netko tko ima ambicije voditi 100 tisuća ljudi, a to je župan, ne ispoštuje ono što dogovorim s njim, onda ja reagiram na jedini mogući način da to objavim javno i odbijem ono što nije usuglašeno među partnerima. U šest mjeseci ništa konkretno nije napravio. Jelić negira da ga je moja lista dovela na mjesto župana, ali to je lako provjeriti. Gospodine Jeliću dajte ostavku pa idemo na nove izbore da vidimo kom’ obojci, kom’ opanci – poručio je Petrina.

Petrina tvrdi da je Jelić vrlo vješt manipulator koji svaki put pilu okrene naopako.

– Gospodin Jelić se predstavlja k’o osoba koja je zastupala svoju Nezavisnu listu i na koordinaciji smo dogovorili što smo dogovorili. E onda dođu članovi s Nezavisne liste Marka Jelića i kažu ‘on nas ne predstavlja’ – ustvrdio je Petrina dodavši da Jelić ili ne želi raditi ili ne zna.

Petrina je također kazao kako Iris Ukić Kotarac nije bila Jelićev izbor za zamjenicu župana, nego cijena koju je morao platiti. Dodao je i da je jedini smisao Jelićevog županovanja manipulacija te zadovoljavanje njegovih političkih potreba i potreba Grada Knina.

Rizk Casino Bonus

– On se jučer poslije sjednice prijeti svojoj zamjenici. Prijeti se ‘vidjet ćete vi i ovo i ono…’ Nitko, ali baš nitko, neće graditi svoju karijeru na rejtingu i poštenju Stipe Petrine i Nezavisne liste – kazao je Petrina uz uzražavanje sumnje da je Jelić iskoristio politički utjecaj kako bi SDP-ovi vijećnici glasali za njegov prijedlog iako su ranije koalicijski partneri dogovorili suprotno.

Župan Jelić rekao je kako nije slušao današnju emisiju i nije htio puno komentirati.

– Stipe Petrina je Stipe Petrina. Mi živimo u jednom malom području, poznamo se svi i znamo kako će tko reagirati. Mogli smo pretpostaviti da će to tako biti i ne znam jel itko očekivao drugačiju reakciju – rekao je župan Jelić za ŠIBENSKI PORTAL

Vaša reakcija na članak
djelomob1.jpg