Prosinac 06, 2021 1117

Odobrene subvencije poduzetnicima za marketinške aktivnosti, stručno osposobljavanje i usavršavanje te kupnju dugotrajne imovine

Odobrene subvencije poduzetnicima za marketinške aktivnosti, stručno osposobljavanje i usavršavanje te kupnju dugotrajne imovine Šibensko-kninska županija - službene stranice
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Župan Šibensko-kninske županije dr. sc. Marko Jelić  temeljem Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava gospodarskim subjektima u 2021. godini, donio je odluku kojom se za 67 gospodarskih subjekata, odobrava iznos subvencija u visini od 306.105,00 kuna. Poticajna sredstva dodijeljena su za sufinanciranje marketinških aktivnosti, stručnog osposobljavanja i kupnju dugotrajne imovine.
 
Popis gospodarskih subjekata kojima je dodijeljena subvencija objavljen je na službenoj internetskoj stranici Šibensko-kninske županije ovdje.

Sukladno Programu dodjele poticajnih sredstava za razvoj malog gospodarstva u 2021. godini ukupno je odobreno subvencija u iznosu od 1.248.260,00 kuna (za 184 poduzetnika).

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava gospodarskim subjektima u 2021. godini je zatvoren. 

 

Vaša reakcija na članak
djelomob1.jpg