Kolovoz 04, 2022 606

Na elektroničkoj sjednici Županijske skupštine usvojen rebalans proračuna

Na elektroničkoj sjednici Županijske skupštine usvojen rebalans proračuna Unsplash
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Uz izjašnjavanje putem elektroničke pošte, danas je održana 12. sjednica Županijske skupštine Šibensko-kninske županije.

Na temelju primljenih i uredno popunjenih obrazaca utvrđeno je da je u radu 12. sjednice sudjelovalo 29, od ukupno 38 vijećnika.

Dnevni red od osam točaka usvojen je jednoglasno, a zbog ograničenih tehničkih mogućnosti aktualni sat nije održan.

Prijedlog izmjena i dopuna Proračuna Šibensko-kninske županije za 2022. godinu (I.) usvojen je uz 22 glasa „ZA“ i 7 glasova „PROTIV“, kao i Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o izvršavanju Proračuna Šibensko-kninske županije za 2022. godinu (I.).

Rizk Casino Bonus

Prijedlog Odluke o raspodjeli rezultata za 2021. godinu usvojen je uz 22 glasa „ZA“, 6 glasova „PROTIV“ i jednim suzdržanim.

Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o minimalnim financijskim standardima, kriterijima i mjerilima za decentralizirano financiranje domova za starije i nemoćne osobne na području Šibensko-kninske županije i raspodjeli sredstava u 2022. godini usvojen je jednoglasno, jednako kao i Prijedlog I. Izmjena Plana rashoda za nabavu proizvedene dugotrajne imovine i dodatna ulaganja na nefinancijskoj imovini u školstvu Šibensko-kninske županije za 2022. godinu.

Jednoglasno je usvojen i Prijedlog Zaključka o prihvaćanju pokroviteljstva nad sportskim natjecanjem „Svjetsko prvenstvo u jedrenju klase IOM 2022.“, Rogoznica, kao i Prijedlog Zaključka o prihvaćanju pokroviteljstva nad kazališnim festivalom „Good fest“ u Drnišu te Prijedlog Zaključka o davanju suglasnosti ravnatelju Opće bolnice Šibensko-kninske županije za zaključivanje ugovora za nabavu.

djelomob1.jpg