Svibanj 22, 2023 884

Kako je sport okupio mještane Tribunja: Izvještaj s Dana sporta i zdravlja

Kako je sport okupio mještane Tribunja: Izvještaj s Dana sporta i zdravlja Igor Perkov
Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Prošlog petka, 19. svibnja, u Tribunju je održan Dan sporta i zdravlja. Ovaj događaj, organiziran pod pokroviteljstvom udruge Centar za lokalni razvoj, održan je na Centralnom parkiralištu i okupio brojne posjetitelje iz Tribunja i okolnih mjesta.

Dogđaj je nastao u partnerstvu s Općinom Tribunj i Turističkom zajednicom Općine Tribunj te uz suradnju s Udrugom umirovljenika Tribunj i Dječjim vrtićem "Maslina". Cilj ovog sportsko-zabavnog dana bio je promovirati zdrav način života, tjelesnu aktivnost i sportski duh, te okupiti sve generacije Tribunja na jednom mjestu.

Program je bio bogat i raznovrstan, uključujući turnire za djecu i odrasle u raznim sportskim disciplinama. Posjetitelji su imali priliku sudjelovati ili navijati na turnirima u malom nogometu, basketu, mini rukometu, kao i u raznim igrama za djecu.

Direktorica ureda Turističke zajednice Tribunj, Josipa Jerkov, bila je suorganizatorica ovog događaja. Istaknula je kako je odaziv bio jako velik: "Osim djece iz vrtića, sudjelovali su i odrasli mještani Tribunja, kao i brojni klubovi s područja Općine Tribunj. Posebno nas veseli što se pridružio i Rukometni klub Vodice, budući da mnogi njihovi članovi dolaze iz Tribunja."

Vrhunac sportskog dana bio je koncert popularne grupe Dalmatino, koji je privukao veliki broj posjetitelja.

Ovaj dan sporta i zdravlja dokazao je koliko je važno promoviranje zdravog načina života i tjelesne aktivnosti, ali i kako sport može okupiti različite generacije i stvoriti snažan osjećaj zajednice. Iz Tribunja dolaze ohrabrujuće poruke o tome kako se, uz dobru volju i organizaciju, mogu stvarati pozitivni trendovi u lokalnoj zajednici.

Fotogalerija: IGOR PERKOV

Tags
Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 22 Svibanj 2023 13:59
djelomob1.jpg