Svibanj 24, 2023 550

Dalmacija u srcu Slavonije: nastavak suradnje Tribunja i Sikirevaca

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Općine Tribunj i Sikirevci ponovno su se odlučile povezati nakon prošlogodišnjih uspješnih Slavonskih i Dalmatinskih večeri u Tribunju. Ova se inicijativa oslanja na dijeljenje i proslavu kulturnih običaja, tradicija i gostoprimstva obiju regija.

Posjetitelji će imati priliku, čast i zadovoljstvo doživjeti duh Dalmacije i Tribunja u samom srcu Slavonije. Ovaj događaj predstavlja idealnu priliku za povezivanje "Zelene" i "Plave" Hrvatske, kombinacijom zabave, veselja, druženja i običaja.

Polazak autobusa za ovu nezaboravnu avanturu predviđen je za četvrtak u 23:30 sa Centralnog parkinga u Tribunju. Povratak je organiziran za nedjelju ujutro iz Sikirevaca, s osiguranim smještajem za sve sudionike.

Ako još niste rezervirali svoje mjesto, ne propustite ovu priliku! Ostalo je još nekoliko mjesta u autobusu. Za sve informacije i rezervacije, slobodno se obratite uredu Turističke zajednice Općine Tribunj na broj 091/4791-440.

Svi dodatni detalji o događaju dostupni su na plakatu. Budite dio ove jedinstvene kulturne razmjene i proslavite raznolikost naše prekrasne Hrvatske!

Tags
djelomob1.jpg