Lipanj 05, 2023 2215

"More na stolu": Početak bogatog tribunjskog kulturnog ljeta

"More na stolu": Početak bogatog tribunjskog kulturnog ljeta arhiva
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Već godinama, tradicionalna tribunjska manifestacija "More na stolu" služi kao uvertira za bogat program kulturnog ljeta u Tribunju. Održava se za blagdan Svetog Ante, a ove godine nije iznimka - nastavlja se ta draga tradicija.

Manifestacija će započeti nastupom Trubunjskih mažoretkinja, koje su uvijek središnja atrakcija ovog svečanog događaja. Lokalni tribunjski ugostitelji pripremit će raskošan stol prepun morskih delicija, dajući svima prisutnima priliku da isprobaju razne morske specijalitete, obogaćene lokalnim začinima i receptima.

"More na stolu" nije samo prilika za degustaciju nevjerojatnih morskih delicija. Manifestacija je također prilika da se uživa u autentičnoj dalmatinskoj glazbi. Mandolinski orkestar izvest će melodije koje će nesumnjivo zabaviti sve prisutne. Tu je i Ženska pjevačka skupina Sveti Nikola, a za kraj, klapska skupina Bunari dodat će posebnu dozu autentičnosti ovom događaju sa svojim jedinstvenim dalmatinskim melodijama.

Sve ovo će se odvijati na predivnom Trgu Škver, 13.6.2023., s početkom u 18:30 sati. Stoga, ne propustite priliku da uživate u ovom prekrasnom spoju kulture, gastronomije i glazbe. Vidimo se na "Moru na stolu"!

djelomob1.jpg