Rujan 14, 2023 758

Turistički informativni centar u Tribunju dobiva novo ruho – proces javne nabave je u tijeku

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Marko Grubelić, načelnik općine Tribunj, na svojoj je Facebook stranici objavio da je započet postupak javne nabave za rekonstrukciju prostora Turističkog informativnog centra (TIC) u Tribunju. Radovi su procijenjeni na 80.000,00 eur + PDV, no točna cifra će biti poznata nakon završetka postupka javne nabave. Za sada, osigurano je 26.500,00 EUR bespovratnih sredstava, a postoji nada da će tijekom radova biti osigurana dodatna bespovratna sredstva.

Očekivani početak radova je listopad, a završetak bi trebao biti do kraja ožujka 2024. godine. U Općini Tribunj postoji široki konsenzus da Turistička zajednica zaslužuje veći i moderniji ured. Kao korak prema tome, općina je kupila prostor nekadašnje Jadranske banke. U taj će prostor biti preseljeni uredi Hrvatske pošte, što se očekuje do kraja listopada.

Prema prikazanim 3D modelima, prostor TZ-a bit će proširen i redizajniran kombinacijom tradicionalnog (autohtonog) i suvremenog dizajna te funkcionalnosti.

Za sve ponuđače zainteresirane za ovaj projekt, dokumentacija je dostupna putem Elektroničkog oglasnika javne nabave na: (https://eojn.nn.hr/Oglasnik/).

djelomob1.jpg