Rujan 18, 2023 822

Uspjesi i vizija Trokut NEET Akademije kroz film Tomislava Dugandžića i Jurice Cindrića

Uspjesi i vizija Trokut NEET Akademije kroz film Tomislava Dugandžića i Jurice Cindrića Trokut EU
Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

U Šibenskom Trokutu nedavno je upriličeno predstavljanje uspješnosti Trokut NEET akademije putem premijere filma u režiji Tomislava Dugandžića iz Studija Redrum. Dugandžić je već poznat šibenskoj publici zahvaljujući svojoj strasti prema filmografiji.

Na događanju je sve prisutne pozdravio Jurica Cindrić iz Highmoon media, koji je također sudjelovao u stvaranju filma.

Tijekom dvadesetak minuta filma, prisutni su imali priliku saznati sve o nastanku i razvoju Trokut NEET akademije. Bivši polaznici, mentori, partneri i organizatori akademije, uključujući direktoricu Trokuta, Dianu Mudrinić, i Ivana Šodu, pomoćnika direktorice za IT i edukaciju, podijelili su svoje dojmove i iskustva.

U filmu su također dali svoje komentare i zaposlenici Intuite Consulting, partneri na akademiji za Data science.

Direktorica Trokuta, Diana Mudrinić, istaknula je na premijeri: „Trendovi ukazuju na važnost prekvalifikacije kako bismo bili konkurentni u IT sektoru. Trokut je osnovan prije tri godine, kada je i zaživjela ideja o NEET Akademiji. Zahvaljujem svima koji su doprinijeli njenom razvoju."

Nakon nje, prisutne je pozdravio Hrvoje Jerković iz Intuite Consulting d.o.o., koji je podijelio svoju inspirativnu priču o tome kako je postao dio Akademije i kako vidi njen doprinos u prekvalifikaciji mladih.

Mnogi budući polaznici Akademije iskoristili su ovu priliku da dobiju informacije, upoznaju predavače i međusobno se upoznaju.

Za kraj, direktorica je istaknula: „Od svog osnutka, Trokut teži biti više od prostora – želja nam je stvoriti zajednicu pojedinaca i poduzetnika. S ponosom možemo reći da sada zajednicu čine i PIN i iNavis. U iNavisu će se sutra održati radionica o lokalnoj strategiji razvoja u ribarstvu, koju organizira naš korisnik FLAG Lanterna."

Film "Trokut NEET Akademija" dostupan je za gledanje na linku: https://www.youtube.com/watch?v=m_fRm2ctHA0.

djelomob1.jpg