Rujan 21, 2023 1421

Novi izazov na horizontu: Aktualne prilike za zaposlenje u našoj županiji

Novi izazov na horizontu: Aktualne prilike za zaposlenje u našoj županiji Image by Ronald Carreño from Pixabay
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Aktualno tražite posao? Portal posao.hr ima aktualno rješenje za vas! I ovog tjedna donosi vam 10 primamljivih poslovnih prilika. Sretno!

Hervis d.o.o. zapošljava Prodavača / specijalista za biciklizam (m/ž) u Šibeniku. Djelatnik na ovoj poziciji zadužen je za prodaju robe i savjetovanje kupaca. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa pri postizanju planiranih rezultata do 200€ mjesečno te besplatno sudjelovanje na sportskim događajima pod pokroviteljstvom Hervisa. Prijavite se na linku do 06.10.2023. 

Workforce Ljudski Potencijali zapošljava na poziciji Business Development consultant (m/f). Posao se obavlja u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla nalazi se razvijanje proizvoda i tržišnih aktivnosti za teritorij alociranih partnera. Pogodnosti ovog posla su službeni automobil, životno osiguranje i bonus na plaću. Prijavite se putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava Radnika u restoranu (m/ž) i Sezonskog radnika u restoranu (m/ž). Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok, puni iznos prijevoza, dodatne stimulacije i nagrade na plaću te još mnoge druge benefite.  Mjesto rada je Šibenik. Možete se prijaviti do 04.10.2023. putem brze prijave.

Manpower zapošljava Prodavača na postsezoni (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 11.10.2023. Poslodavac nudi osiguran i besplatan smještaj, uvođenje u posao i mentorstvo te mogućnost dodatnog usavršavanja i razvoja. Prijavite se putem linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada nalazi se na više lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika. Prijavite se putem linka.

DIV GRUPA d.o.o. zapošljava na poziciji Skladištara repromaterijala (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Kninu. U opisu posla se nalazi rad u skladištu repromaterijala, rad na viličaru, iskrcaji, transport i skladišni poslovi. Prijaviti se možete do 30.09.2023. putem linka.

LIQUIDUS PROJEKTI d.o.o. zapošljava Spremača (m/ž) u Vodicama. U opisu posla nalazi se čišćenje restorana i pospremanje gostinjskih soba. Smještaj je osiguran te postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Prijave traju do 31.10.2023., a prijaviti se možete putem linka

TELEVIZIJA ŠIBENIK d.o.o. zapošljava na poziciji Novinar (m/ž). Posao se obavlja u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 01.10.2023. Od kandidata se traži sposobnost kvalitetnog pismenog i usmenog izražavanja. Opis posla uključuje prikupljanje informacija o tekućim događajima, aktualnim temama, odlazak na teren i pripremu priloga. Prijavite se putem linka.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži kandidata za poziciju Tehničar kemijske pripreme 3 (m/ž) u Drnišu. Od kandidata se očekuje SSS – IV stupanj - poželjno kemijski smjer, izvrsno poznavanje MS Office paketa programa te visoka razina motivacije i volje za učenjem te aktivno sudjelovanje u rješavanju zadataka. Više informacija i način prijave pogledajte na linku. Prijavite se do 23.09.2023.

Studenac  d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž) u Šibensko-kninskoj županiji. Poslodavac osigurava iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve, dinamičan rad u rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 30.09.2023.

Zavirite na posao.hr web-page i razgledajte ostatak bogate ponude poslova. Sretno u pretraživanju!