Studeni 18, 2023 450

Javna tribina o održivom gospodarenju otpadom u Općini Tribunj

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Općina Tribunj organizira javnu tribinu posvećenu održivom gospodarenju otpadom, koja će se održati u ponedjeljak, 11. prosinca 2023. godine u 10:00 sati, u prostorijama Društvenog centra Tribunj, na adresi Zamalin 22.

Ovaj važan događaj pruža priliku mještanima da se upoznaju s aktualnim praksama gospodarenja otpadom na području Općine Tribunj. Tribina će obuhvatiti različite aspekte gospodarenja otpadom, uključujući odgovorno postupanje s komunalnim otpadom, pravilno odvajanje otpada u kućanstvima, kompostiranje te mogućnosti ponovne uporabe predmeta.

Cilj tribine je educirati i informirati građane o važnosti i metodama održivog gospodarenja otpadom, s naglaskom na očuvanje okoliša i promicanje ekološki svjesnog ponašanja. Poseban naglasak bit će na praktičnim savjetima koji mogu pomoći mještanima da u svojim domovima primijene ekološki prihvatljive metode upravljanja otpadom.

Svi zainteresirani pozvani su da prisustvuju i aktivno sudjeluju u diskusiji, postavljajući pitanja i dijeleći svoja iskustva i ideje. Ovo je izvrsna prilika za sve mještane da se informiraju o važnosti i benefitima održivog gospodarenja otpadom, kao i da doprinesu stvaranju čišćeg i zdravijeg okoliša u svojoj zajednici.