Studeni 09, 2016 2201

Predstavljanje knjige 16.11. u knjižnici „Juraj Šižgorić“

Poznata šibenska spisateljica i stand up komičarka Marijana Perinić objavila novi roman "Jesi online?"

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon ostvarenog značajnog uspjeha i rasprodanih naklada zbirke priča sa stand up comedy nastupa Gore ne može (izdavač Vuković & Runjić, 2010.) i romana Šaka suza, vrića smija (izdavač Centar za kreativno pisanje, 2012.), Marijana Perinić, poznata šibenska spisateljica, stand up komičarka, imitatorica i voditeljica objavila je novi roman.

 

Kvalitetu i aktualnost novog Marijaninog romana Jesi online?, napisanog u formatu dopisivanja putem mobilnih aplikacija (Facebook, WhatsAPP, Viber, Skype, Gmail, poslovni mail...), prepoznalo je Ministarstvo kulture dodijelivši mu potporu za poticanje književnog stvaralaštva, dok se reakcije Šibenčana i stanovnika ŠK županije očekuju nakon 16.studenog kada će se u 18,00 sati u knjižnici „Juraj Šižgorić", pod voditeljskom palicom Nikole Urukala, održati predstavljanje knjige.

Jesi online? roman je u kojemu autorica na sebi svojstven, brz, duhovit, način ulazi u virtualni prostor napučen humanim namjerama, ljubavlju, srećom, stresom, strahom, smijehom, suzama, povjeravanjem, ali i mračnim tajnama, neuobičajenim navikama i lažima, u prostor koji je kulisa njene priče o pet ženskih sudbina, obiteljskim tajnama, pogrešnim odlukama i bolnim istinama.

Stand-up komičarka i spisateljica Marjana Perinić iza sebe ima više od 500 nastupa u hrvatskim klubovima te brojna gostovanja diljem regije. Pokrenula je prvi tematskim stand-up comedy show u regiji o muško-ženskim odnosima Štiklom u mozak, loptom u dupe, koji već godinama bilježi izvanredan uspjeh. Od 2013. godine organizira i vodi talk-show pod nazivom Ženska priča, na kojemugošćuje uspješne Hrvatice. Trenutačno je vjerojatno najpoznatija po imitiranju aktualne predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović budući da na kanalu YouTube njezini nastupi broje stotine tisuća pregleda.

naslovnica.jpg

 

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 09 Studeni 2016 16:16
djelomob1.jpg