01 Ožu 2017
    1060

Franko Vidović i službeno kandidat za župana Šibensko-kninske županije

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0

Na jučerašnjem Županijskom odboru SDP-a Šibensko-kninske županije, Franko Vidović potvrđen je kao kandidat za župana Šibensko-kninske županije. Na današnjoj konferenciji za medije, Franko Vidović i službeno se predstavio kao kandidat, uz podršku predsjednika SDP-a, Davora Bernardića.

 

Franko Vidović ovom je prilikom izjavio: „Svi govore kako je Jadran najveći i najjači hrvatski resurs, a mi smo županija koja ga sigurno ne koristi. Po svim parametrima zaostajemo za svim drugim Jadranskim županijama, doduše Ličko-senjska županija, koja ima samo nekoliko kvadrata mora, je od nas gora, ali od svih ostalih smo nekoliko puta lošiji, po svim gospodarskim parametrima.

Kao čovjek okrenut gospodarstvu, tijekom cijele svoje političke karijere, odlučio sam kandidirati se za župana kako bih konačno stavio u funkciju sve neiskorištene resurse koje naša županija ima. Mi smo županija koja ima dva nacionalna parka, koja ima nebrojene druge gospodarske i turističke resurse, koji godinama nisu služili kao poluga za naš veći rast i razvoj. Toliko zaostajemo da mi se čini da se promjena može vidjeti u vrlo kratkom roku.

Želim okrenuli gospodarske trendove u našoj županiji i približili se ostatku Jadranske Hrvatske. Vrijeme je skinuti paučinu s gospodarskog potencijala Šibensko-kninske županije." Također, osvrnuo se i na nagađanja o kandidaturi za gradonačelnika Šibenika: „Svi su očekivali da ću se kandidirati za gradonačelnika Šibenika i moram reći da sam o tome ozbiljno razmišljao. Međutim, kao što znate, u politici je kontekst sve, a kontekst se za naš grad drastično promijenio, a isto tako i za moju stranku.

Trenutna situacija u Šibeniku je takva, da interese Šibenika očito nitko ne zastupa u Zagrebu, jer svi gradonačelnikovi kontakti prestaju ispred ograde, kao i njegovoj predsjednici u Washingtonu. Kako sam sada u vrhu stranke, smatram kako tako mogu pomoći i gradu i županiji. S druge strane, Josip Živković kandidat je svih građana, on je naš Šibenčanin, uspješan u poslu s izvrsnom karijerom i mislim da je on u ovom času najbolji izbor za grad Šibenik."

zupan2.jpg

Davor Bernardić, predsjednik SDP-a istaknuo je kako SDP polaže velike nade u ljude koji su nositelji promjena u SDP-u, a Franko Vidović svakako pripada među njih.

„Budućnost Hrvatske najviše ovisi o tome kako ćemo se snaći u gospodarskim temama, a Franko je sigurno čovjek koji zna. Iako ga svi prepoznaju kao zagovaratelja pitanja branitelja, on drži da je važno prvo stvoriti jaku gospodarsku bazu, a tada će i branitelji moći konzumirati prava koja im pripadaju.

Šibensko-kninska županija, kako je i sam rekao, zapostavljena je i nerazvijena. SDP je spreman preuzeti odgovornost s ljudima koji će znati prepoznati probleme i pronaći kvalitetna rješenja za razvoj ove županije. Uostalom, Franko Vidović dokazao se kao dogradonačelnik u gradskoj vlasti koja je pokrenula pozitivne trendove u gradu Šibeniku".

djelomid1.jpg


Krležina LEDA u Vodicama
Klikni na plakat za više informacija

Kliknite na plakat za više

tehnoadeo2017 BumbaNG
makina
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalni

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close