10 Velj 2018 ŠibenikIN
    1115

Jednoglasnom odlukom Josipa Jerkov izabrana za novu direktoricu Turističke zajednice Tribunj

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0

U četvrtak je na sjednici Turističkog vijeća Općine Tribunj za novu direktoricu Turističke zajednice Tribunj izabrana Josipa Jerkov, inače potpredsjednica tribunjskog Općinskog vijeća


- Ono što bi naglasio jest da je odluku Vijeće TZO Tribunj donijelo jednoglasno, a Skupština jednoglasno potvrdila. Dodatno, i Vijeće i Skupština se sastoje od ljudi koji politički nisu povezani sa našom listom. Ispred nas je puno posla, ali se radujemo svakom novom danu - kratko je prokomentirao za portal ŠibenikIN imenovanje Josipe Jerkov načelnik Općine Tribunj Marko Grubelić.

Podsjetimo, za mjesto direktora tribunjske Turističke zajednice, uz Jerkov, natjecao se i smijenjeni direktor Boris Ivanković, koji se ponovno prijavio za to radno mjesto.
Odluku o Ivankovićevoj smjeni incirao je sam Grubelić, a tu odluku obrazložio je nezadovoljstvom radom Ivankovića i slabim turističkim rezultatima.
Uvjeti natječaja bili su završen studij geografije, društvenog ili humanističkog smjera te najmanje godinu dana iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu.
Jerkov je dužna položiti stručni ispit za direktora turističke zajednice u roku od godine dana.

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica