SDP TOP DESK
21 Pro 2018
    1785

Dječji zbor župe Našašća sv. Križa u Vodicama sudjelovao na manifestaciji: „Djeca pjevaju Adventu“ u Šibenskoj katedrali

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Poslijednja izmjena dana Petak, 21 Prosinac 2018 12:26

Tradicionalni predbožićni program „Djeca pjevaju Adventu“ u sklopu kojeg je u Šibenik stiglo Betlehemsko svijetlo, održan je u ponedjeljak 17. prosinca u katedrali svetog Jakova. Uz brojne vjernike okupio se i velik broj djece koja su pjesmom uveličala Došašće u gradu Šibeniku.

Nastupili su dječji župni pjevački zborovi iz župa: Katedrala, Šubićevac, Murter, Gradac, Drniš, Bilice, Primošten i Vodice. Na kraju programa u katedralu stiglo je Betlehemsko svijetlo koje je primio šibenski biskup Tomislav Rogić. Svijetlo su donijeli predstavnici Katoličkih skauta Šibenske biskupije.
Dječji zbor župe Našašća sv. Križa u Vodicama nastupio je sa dvije pjesme: Maranata i Samo je jedna Marija. Zbor je pripremala za nastup i vodila, voditeljica č.s. Klara Pavlović. U glazbenoj pratnji na flauti sudjelovala je Ana Ivas. Uz njih na manifestaciji je sudjelovalo i nekoliko roditelja te ž. vikar don Josip i Župnik.

zupnizborsb.jpg


Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close