Svečano zavjetovanje našeg župljanina fra Kristijana Radasa

fra Kristijan Radas - desno fra Kristijan Radas - desno
Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

U četvrtak, 22. listopada 2016., u crkvi Gospe Sinjske u Sinju za vrijeme euharistijskog slavlja u 17:30 sati u ruke provincijala Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja u Splitu, fra Joška Kodžomana, svečane redovničke-vječne zavjete položio je naš župljanin fra Kristian Radas.

Uz njega zavjete su položili još sedmero njegove subraće: fra Ivan Marija Đuzel (Imotski), fra Ivan Grubišić (Trilj), fra Jerko Kolovrat (Imotski), fra Mario Lemo (Nevest), fra Dejan Međugorac (Knin), fra Ante Prološčić (Klis), fra Toni Šimunović Erpušina (Otok).

Na slavlju zavjetovanja, uz mnoštvo svećenika sudjelovali su roditelji, braća i sestre, rodbina prijatelji i kolege studenti, a iz naše župe, uz Župnika i don Ivana Čolaka, sudjelovalo je dvadesetak vjernika i župljana.

Našem fra Kristijanu i njegovim roditeljima i obitelji, od srca čestitamo u ime naše župe i svih vjernika i župljana. Preporučimo ga i nadalje u naše molitve Gospodinu, da ga i nadalje prati svojim blagoslovom i milosrđem na putu redovništva i svećeništva.

 

Više možete pogledati na ovom linku

Poslijednja izmjena dana Petak, 23 Rujan 2016 10:17
djelomob1.jpg