08 Sij 2018
    657

Uz blagoslov obitelji i kuća u župi Vodice 2017./18.: U 10 dana blagoslova, blagoslovljeno oko 1800 obitelji

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
0

U Božićnom vremenu i za vrijeme božićnih blagdana od 26.12. 2017. -5. 1. 2018. u našoj župi imali smo blagoslov obitelji i kuća.
Bogu hvala i njegovoj milosti, kao nikad do sada, imali smo vrlo ugodno vrijeme ( samo 12 minuta kiše i krupe) koje nas je poslužilo ove godine, tako da smo sve na vrijeme i uredno blagoslovili. Ima samo još nekih koji su se naknadno prijavili za blagoslov.

 

- U 10 radnih dana blagoslova, u 24 područja župe, blagoslovili smo oko 1800 obitelji.
-Uz župnika su u blagoslovu sudjelovala još 4 svećenika: don Ivan Rojko, don Božo Škember, don Roko Glasnović, don Gabrijel Jagarinec i akolit Grgo Alviž.
- U pratnji za vrijeme blagoslova je sudjelovalo 20 – ministranata i mladih.
Don Ivan Čolak nam je pomagao za vrijeme blagoslova, predvodeći sv. mise nedjeljom i blagdanom.

Ovom prigodom nakon završenog blagoslova obitelji i kuća želimo zahvaliti:
-Svim svećenicima koji su pomogli u blagoslovu, ministrantima i mladima koji su ih pratili te našim časnim sestrama u župi i suradnicima u ž. uredu i ž. kući.
- Svima koji su otvorili vrata svojih obitelji i domova za blagoslov i tako pokazali znak svjedočenje svoje vjere i pripadnosti župnoj zajednici u kojoj žive.
-Svima koji su darovali svoje priloge i darove za Crkvu i župu. Sve prikupljeno ide u župnu blagajnu za vremenite i materijalne potrebe župe i župne zajednice
- Svima onima koji su priredili ručak ili večeru za svećenika i pratnju u vrijeme blagoslova.

Sa željom da Gospodin dobrostivo nagradi svojim blagoslovom sve koji su u ovome sudjelovali na sve zazivam zagovor naše Gospe od Karmela.

župnik
don Franjo Glasnović

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica